0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Attitudes ten aanzien van personen met seksuele gevoelens voor kinderen

Allereerst willen we je bedanken voor jouw interesse in deze studie.


De Universiteit Gent organiseert een studie naar de publieke attitudes ten aanzien van volwassen personen met seksuele gevoelens voor kinderen. Dit gaat om kinderen tot en met de leeftijd van 13 jaar, die nog geen secundaire geslachtskenmerken vertonen.

Deze studie gebeurt in samenwerking met Stop it Now! Nederland en Stop it Now! Vlaanderen. Voor de uitbouw van hulpverleningsmogelijkheden voor personen met dergelijke gevoelens, speelt de publieke attitude een belangrijke rol. Daarom is het voor ons van groot belang dat we een zicht krijgen op jouw mening over dit onderwerp.


De enquête bestaat uit 4 korte vragenlijsten. Deelname aan de enquête duurt ongeveer 10 minuten.


Deelname aan deze enquête is geheel anoniem en vrijblijvend. Je kan op ieder moment je deelname stopzetten door je browser te sluiten.

Indien je tijdens of na afloop van de vragenlijst vragen of bezorgdheden hebt rond jouw psychosociaal welzijn, dan kan je contact opnemen met Stop it Now! Nederland via de anonieme hulplijn 0800-266 64 36 of via het contactformulier op de website (www.stopitnow.nl). Daarnaast kun je te allen tijde terecht bij de luisterlijn (Sensoor) via telefoonnummer 0900-0767. Aan het einde van de enquête worden contactgegevens van verschillende diensten nog eens aangeboden. 


Mocht je vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot het onderzoek, dan kan je de onderzoekscoördinator (Prof. Dr. Kasia Uzieblo) via het volgende e-mailadres contacteren: kuzieblo@dfzs.nl .


Indien je op de hoogte wenst te blijven van de algemene resultaten van dit onderzoek, dan mag je de onderzoekscoördinator hiervoor contacteren. 


Let wel: Er worden in geen geval individuele resultaten gegeven, aangezien de gegevens anoniem en op groepsniveau verwerkt worden.


We zijn alvast zeer benieuwd naar jouw mening over dit onderwerp. We danken je bij voorbaat voor je deelname!


Kasia Uzieblo
 

 

 
Er zijn 31 vragen in deze enquête.
Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête te kunnen invullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gewijzigd om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes worden niet gecombineerd met uw ingevulde gegevens.