0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Welkom,

Bedankt voor uw interesse in ons onderzoek "Buitenactiviteiten tijdens de coronacrisis".

De pandemie van het coronavirus heeft een grote invloed op ons leven, vooral wat betreft de toegankelijkheid van bepaalde publieke buitenruimtes. Deze studie van het VLIZ, de UGent en de KULeuven onderzoekt het type en de frequentie van bezoeken aan buitenruimtes en hoe deze bezoeken onze gezondheid en emoties beïnvloeden, gezien de huidige situatie.

Deelname aan de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Als u wilt deelnemen, zal u vragen krijgen over wie u bent, wat u doet, en hoe u zich voelt, en dit in verband met uw activiteiten buitenshuis.

Belangrijke informatie: doorheen de vragenlijst wordt vaak verwezen naar de coronamaatregelen. Hiermee bedoelen we de maatregelen die nu (op het moment dat u de vragenlijst invult) door de overheid zijn opgelegd.

Uw gegevens worden op een vertrouwelijke manier verwerkt en er zijn geen risico's verbonden aan dit onderzoek. U heeft het recht om uw toestemming op elk moment in te trekken zonder opgave van redenen.

Als u persoonlijk op de hoogte wilt worden gebracht van de resultaten van dit onderzoek, kan u ons een email sturen naar marine.severin@vliz.be. Als u vragen heeft over de studie, kunt u deze sturen naar hetzelfde emailadres.