0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Bevraging leerstoornissen voor hulpverleners

Beste hulpverlener,

Welkom bij de bevraging rond de diagnostiek en behandeling van leerstoornissen. Deze bevraging werd opgesteld door Tine De Belie en Ulrike Begeyn, onder begeleiding van prof. dr. Annemie Desoete en prof. dr. Petra Warreyn. Ze peilt naar uw ervaring en begeleiding rond de diagnostiek en behandeling van leerstoornissen (dyslexie en dyscalculie) in Vlaanderen. Uw informatie kan ons helpen om aandachtspunten voor onderzoek, onderwijs en beleid te formuleren.

Het is belangrijk dat u de vragenlijst zo volledig mogelijk invult en geen vragen overslaat. Soms zal u niet zeker zijn over een antwoord. We vragen u om dan toch een zo goed mogelijke inschatting te maken. Indien u iets echt niet (meer) weet, kan u de vraag natuurlijk open laten. Er zijn gesloten vragen (waarbij u één of meerdere antwoorden kan aanvinken) en open vragen (waar u uw eigen tekst kan invullen). Het invullen van de volledige vragenlijst zal ongeveer 20 à 25 minuten in beslag nemen.

 

Er zijn 54 vragen in deze enquête.